Chris Desomer als onafhankelijke op lijst sp.a Keerbergen

Er zit pit in onze lijst

Eerder al kondigden wij aan met een open lijst naar de verkiezingen te willen trekken. We zijn dan ook blij een eerste onafhankelijke kandidaat te kunnen verwelkomen.

Chris Desomer gaf haar hele leven les (leerkracht Frans Koninklijk Atheneum Keerbergen) en heeft ook daarbuiten haar sociale betrokkenheid al lang bewezen.

Zij wil graag oud kunnen worden in de gemeente, maar mist daarvoor wel een aantal dingen. Een bruisend en toegankelijk dorpscentrum is er daar één van. Er mag ook wat meer dynamiek zijn. Enthousiame, ontmoetingsmogelijkheden, gezelligheid… kortom een leefbaar dorp. “Dat er al lang plannen zijn om iets aan dat dorpscentrum te doen, dat zal wel zijn, maar ze moeten opletten dat vooraleer de voetpaden en andere problemen aangepakt worden niet alle winkels al dicht zullen zijn op enkele uitzonderingen na.” Of ook:”Plannen die gemaakt zijn ook uitvoeren blijkt moeilijk en als dat niet gebeurt of langer duurt dan eerst gedacht: communiceer daar dan tenminste over.” Met beloften alleen kom je bij Chris dus niet ver.

Bij sp.a zijn we blij op zo’n enthousiaste persoon te kunnen rekenen. Vernieuwing moet niet altijd verjonging zijn. Mensen met frisse ideeën vind je in alle leeftijdsgroepen. Wij hebben Chris dan ook de derde plaats op onze lijst aangeboden. Hiermee is meteen ons koptrio bekend: de ervaring van huidig gemeenteraadslid Willy Geens, de terugkeer in de politiek en de nooit verdwenen ambitie van An Wauters en daarbij de onafhankelijke inbreng van Chris Desomer. Er zit dus pit in onze lijst.

Een eerste kennismaking met Chris kan nu donderdag tijdens het door UNIZO georganiseerde kopstukkendebat waar ze samen met An Wauters en René Joris onze visie zal kenbaar maken (Willy Geens is daar verontschuldigd wegens in het buitenland).

Onafhankelijk = geen partijkaart van sp.a, maar wel mee aan de kar willen trekken voor een sociaal, duurzaam en nabij gemeentebeleid.

Mensen die net als Chris willen meewerken aan een open en gezellige gemeente met plaats voor iedereen kunnen contact opnemen met:
Willy Geens 0499 12 74 25 – 015 51 42 08 of via willy.geens1@telenet.be
of An Wauters 0484 67 11 19 – 015 52 53 35 of via an.wauters@telenet.be

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *